Vertrouwenscontactpersonen

Als vereniging willen we een club zijn waar iedereen zich veilig en welkom voelt en op een leuke manier samen kan sporten. Toch kan het gebeuren dat iemand dit anders ervaart. Daarom hebben we als volleybalvereniging sinds een aantal jaar twee vertrouwenscontactpersonen. Dat betekent dat wanneer je te maken krijgt met ongewenst gedrag, er iets speelt waarbij je je niet fijn voelt, en je je bijvoorbeeld onveilig voelt dan kun je contact met ons opnemen. Wij zijn per mail en telefonisch bereikbaar om je verhaal te horen en je te adviseren hoe je de situatie eventueel met onze hulp verder kunt oppakken.

Op dit moment is er voor sporters een meldpunt via het Centrum Veilige Sport Nederland (CVSN) van sportkoepel NOC*NSF. Daarnaast is de minister van sport bezig met een meldpunt voor sporters die losstaat van de sportsector. We stellen onszelf graag even voor.

Ina douma

marjo den bleker

Ik ben Ina Douma. Lid van de volleybalvereniging vanaf 1993. We zijn toen in Rouveen komen wonen. Ik speel bij damesrecreanten. Met het team spelen we mee in de stadscompetitie in Meppel. 

In het dagelijkse leven werk ik als neurologie verpleegkundige in de Isala in Zwolle.

 

Ik ben Marjo, sinds 2015 lid van de volleybalvereniging en speelster bij Dames 1.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als forensisch verpleegkundige bij de GGD en Veilig Thuis met als achtergrond 22 jaar ervaring als kinderverpleegkundige.

 

   06-12109908

06-37436390

    i.douma@hotmail.com

       marjodb@hotmail.com