Wie helpt?

Gemaakt op donderdag 02 mei 2013 Geschreven door Hans Berends

De competitie zit er weer op, het is ’s avonds langer licht en de temperatuur gaat langzaam maar zeker de goede kant op. Tijd om weer aan beachvolleybal te denken!! Voordat we van de velden gebruik kunnen gaan maken, moet er echter wel het een en ander gedaan worden en daarvoor hebben we vrijwilligers nodig.

Heb jij dinsdag 7 mei of dinsdag 14 mei zin om ons (de Rouveen2Beach commissie) te helpen met het speelklaar maken van de velden, dan ben je van harte welkom.

Gras en onkruid moeten uit het zand verwijderd worden, de kantjes moeten netjes afgestoken worden en het huisje moet schoongemaakt worden.

Vele handen maken licht werk en ik denk dat, als er genoeg mensen zijn, we het werk in twee avonden af kunnen krijgen.

Het is wel handig als je zelf een hark, een schop o.i.d. meeneemt.

Wil je mij een berichtje sturen als je kunt helpen?

Noteer in je agenda:

Datum: dinsdag 7 mei en dinsdag 14 mei.

Vanaf: 19:00 uur

Wat: Beachvelden speelklaar maken

Plaats: Rouveen2Beach, achter het zwembad (ingang Tennis), klik HIER voor een plattegrond.