Vrijwilligers gezocht!!

Gemaakt op woensdag 25 april 2012 Geschreven door Rouveen2Beach

De competitie zit er weer op, het is ’s avonds langer licht en de temperatuur gaat langzaam maar zeker de goede kant op. Tijd om weer aan beachvolleybal te denken!!  Voordat we van de velden gebruik kunnen gaan maken, moet er echter wel het een en ander gedaan worden en daarvoor hebben we vrijwilligers nodig.

Heb je dinsdag 1 mei of dinsdag 8 mei zin om ons (de Rouveen2Beach commissie) te helpen met het speelklaar maken van de velden, dan ben je van harte welkom.

Wat moet er gebeuren?
Gras en stenen moeten uit het zand verwijderd worden, de kantjes moeten netjes worden afgestoken en het huisje moet schoongemaakt worden.

Vele handen maken licht werk en ik denk dat, als er genoeg mensen zijn, we het werk in twee avonden af kunnen krijgen.

Het is misschien wel handig als jullie zelf een hark, een schop o.i.d. mee zouden kunnen nemen.

Wil je mij een berichtje sturen als je kunt helpen?

Noteer in je agenda:

Datum: Dinsdag 1 mei en dinsdag 8 mei.

Vanaf: 19:00 uur

Wat: Beachvelden speelklaar maken

Plaats: Rouveen2Beach, achter het zwembad (ingang Tennis), klik HIER voor een plattegrond.

Met vriendelijke groeten,

Hans Berends