Update Kisteman-2Beachtoernooi 2011

Gemaakt op donderdag 02 juni 2011 Geschreven door Karel

Uitgaanscentrum Kisteman Beachtoernooi

Afgelopen weken is er druk gestreden door 14 teams voor een plek in de winnaarspoule op het nieuwe beachveld van 2Beach. De teams die doorgaan in de winnaars- en verliezerspoule zijn bekend.

Wilt u de spelers aanmoedigen of wilt u eens kijken hoe het beachterrein eruit ziet, kom dan gerust langs. Het beachterrein van 2Beach bevindt zich achter het zwembad de “Broene Eugte”.

Na de poulewedstrijden steken we de barbecue aan, u kunt zich hier voor opgeven. Dit kunt u doen door een mail te sturen (voor vrijdagmiddag 12:00uur) naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., de kosten voor de barbecue zijn € 7.50. Ook zal er zaterdag een dj aanwezig zijn om de stemming er nog meer in te brengen.

Het programma ziet er als volgt uit:

Woensdagavond 2 juni:   19:00 - 21:30  1e ronde van de winnaars- en verliezerspoule.

Zaterdag 5 juni:               14:00 - 16.30  2e ronde van de winnaars- en verliezerspoule.

Rond 16:30    Barbecue wordt ontstoken

16:40 - 17:00 halve finale

17:10 - 17:30 Finale

Tot ziens op ons beachtoernooi!

Het beachveld is mede mogelijk gemaakt door: uitgaanscentrum Kisteman, Cafetaria Korterink ,de Roustap, de Dissel, Hillie’s snackbar, Univé en het Rabobank coöperatiefonds.