Gemaakt op woensdag 19 augustus 2009 Geschreven door Karel

1e volleybaltraining op het nieuwe beachveld Staphorst een feit!

Na de zomervakantie zijn de werkzaamheden aan het beachvolleybalveld (op het veldje achter zwembad de Broene Eugte) weer opgepakt.
De beachcommissie en een aantal leden/vrijwiliggers hebben meegeholpen het veld speelklaar te maken.
Na 2 avonden het witte zand frezen en harken en kokers storten voor de palen van het volleybalnet kunnen we nu eindelijk gebruik maken van het beachveld.
De accomodatie zal komende tijd nog verder moeten worden aangekleedt met een klein terrasje, een materiaalhok en reclameborden.
Maar de belangrijkste onderdelen , het witte beachzand en de volleybalnetten, zijn inmiddels gerealiseerd!
De eerste beachvolleybaltraining heeft inmiddels al plaatsgevonden. De commissie 2beach die alles heeft opgezet is zeer tevreden!

Helaas wordt het al wat minder zonnig en zijn de zomeravonden te kort om nu nog iets te organiseren, maar volgend voorjaar zal er zeker een opening en een
toernooi komen. De comissie 2beach gaat komende tijd bezig met de voorbereidingen daarvan.

Het beachveld is in eerste instantie opgezet door een voor volleybalvereniging Rouveen, maar kan ook gebruikt worden voor andere beachsporten, bv voetvolley en beachsoccer. Dit alles in overleg met de beachcommissie.
We bedanken onze sponsors voor hun steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest dit beachveld op te bouwen.
Uitgaanscentrum Kisteman/café De Dissel, gezamelijke horeca (café Korterink, café de Roustap, snackbar Hillies) en ballensponsor Univé.

Volgend voorjaar zult u meer horen over de officiele opening en over komende toernooien.

Volleybalvereniging Rouveen
Jacob Spiker

PERSBERICHT

Staphorst, 01-07-‘09

Beachvolleybal 2beach geboren

Aanleg beachvolleybalveld door volleybalvereniging Rouveen

Volleybalvereniging Rouveen is bezig met het aanleggen van een beachvolleybalveld. Dit veld komt achter het zwembad ‘de Broene Eugte’, die hiervoor een plek heeft aangewezen. Deze werkzaamheden vinden plaats in juni en juli 2009.

Het veld wordt voornamelijk aangelegd voor de recreatie. Op deze manier kunnen leden van de volleybalvereniging beachvolleybal beoefenen. Door middel van graafmachines is het veld uitgegraven en er ligt al een laag geel zand.

Het ontstaan van 2beach

www.volleybalverenigingrouveen.nl