Activiteiten Commissie

Categorie: Activiteiten Commissie
Gemaakt op woensdag 18 februari 2015 Geschreven door Activiteiten Commissie

Volleybal in de voorjaarsvakantie
Op woensdagmiddag 25 februari organiseert Volleybal Vereniging Rouveen de jaarlijkse voorjaarsinstuif tijdens de sportweek. Alle basisschoolkinderen vanaf groep 3, krijgen de gelegenheid om hun volleybalkunsten te laten zien!
De bedoeling is dat de kinderen van 14.00 tot 16.00 uur gaan volleyballen in de sporthal.
We gaan (wel in sportkleren natuurlijk) heel veel leuke volleybalspelletjes doen.
Bij de spelletjes staan trainers die jou overal bij willen helpen. Verder is er voor iedereen wat drinken met een koekje.

De volleybalinstuif is gebaseerd op het circulatie- en minivolleybal. Deze nieuwe vorm van volleyballen is al voor de allerkleinsten, kinderen vanaf 6 jaar. Op een geheel speelse en dynamische wijze wordt in 6 stappen de volleybaleigenschappen aangeleerd. Zo begint het met gooien en vangen en veel bewegen, en het eindigt tot het echte spelletje volleyballen, met opslag, aanval en overspelen.

Het belooft een gezellige en sportieve middag te worden en zien jullie dan ook graag op woensdag 25 februari!